lijnen

Vacature

Commercieel binnendienst medewerk(st)er

Zorg jij dat niemand Omnia Connect mist?

Omnia Connect

Omnia Connect B.V. verbindt alles met het internet. Om ervoor te zorgen dat iedereen verbonden blijft zoeken wij jou. Door middel van het leveren van internet, vaste- en mobiele telefonie, goed werkend WIFI en een 4G backup kunnen onze klanten genieten van al het moois wat internet te bieden heeft. Omnia Connect is de zakelijke internetprovider van Nederland en levert landelijk haar diensten. Wij zijn gevestigd in Leusden vlak aan de A28. Wij zijn een jong bedrijf met een no nonsense cultuur; alles voor de klant!

Functieomschrijving

Als Commercieel Binnendienst Medewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor up- en cross-selling binnen onze bestaande klantenbase. Zowel via inbound en met name outbound calls verkoop je op actieve wijze onze diverse producten en diensten. Mobiele telefonie, innovatieve payments-solutions en (de upgrade naar) glasvezel zijn daar veelvoorkomende voorbeelden van. Vanuit deze (autonome) commerciële verantwoordelijkheid gaat het jou om meer dan alleen verkopen. Je inventariseert kansen voor de toekomst (sales funnel opzetten), je leert onze klanten steeds beter kennen en je bouwt telkens weer aan een sterkere relatie waarbij de hoogst haalbare klanttevredenheid het doel is. Om jouw adviesrol richting de klant goed te kunnen vervullen verdiep je jezelf in hun situatie. Van daaruit maak je inzichtelijk in welke mate onze producten en diensten voordelen voor hen meebrengen. Die conclusies vertaal je naar duidelijke en klinkende aanbiedingen waar men, na jouw overtuigende toelichting, eigenlijk alleen maar “JA” op kan zeggen.

Op rustigere momenten zoek je proactief de samenwerking op met je collega accountmanagers in de buitendienst. Zij zijn altijd druk met het aantrekken van nieuwe klanten en kunnen jouw ondersteuning en expertise wel gebruiken (bijvoorbeeld door het uitwerken van een strakke offerte). Als onderdeel van het totale salesteam schuif je ook aan bij onze werkoverleggen waarbij jouw input gewaardeerd wordt. Gevraagd en ongevraagd rapporteer je aan de Commercieel Directeur. Andersom kun je rekenen op zijn coaching en ondersteuning.

Functie-eisen

Jij bent mogelijk onze Commercieel Binnendienst Medewerk(st)er wanneer je beschikt over MBO(+) werk- en denkniveau, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring bij een dienstverlener in de ICT- en telecomsector (dat is in ieder geval een dikke pré). Vanzelfsprekend ben je commercieel ingesteld. Enerzijds kun je goed luisteren en weet jezelf in te leven in de behoeften van onze klanten. Anderzijds weet je feilloos de toegevoegde waarde van onze oplossingen inzichtelijk te maken en deze met overtuigingskracht over de bühne te brengen. Bij alles wat je doet (zowel intern als extern gericht) communiceer je duidelijk (in woord en geschrift) en handel je servicegericht. Verder ben je cijfermatig alsook administratief sterk onderlegd en werk je gestructureerd en nauwkeurig. Je bent handig met diverse bedrijfssoftware en de Windows Office pakketten. Tot slot ben je 24 t/m 40 uur per week beschikbaar en woon je op maximaal 30 minuten reisafstand van ons kantoor.

Wij bieden

  • Een goed basissalaris
  • Een goede bonus regeling
  • Telefoon
  • Laptop (of iPad)
  • Een uitstekende pensioen regeling

Maar belangrijker: een mooie werkplek met een leuk team die er voor elkaar staat! Samen bouwen wij aan een bedrijf en daar word jij onderdeel van!

Meer weten of direct solliciteren?

Omnia Connect wordt door Sprint Intermediair (www.sprintintermediair.nl) ondersteund bij de werving en selectie ten behoeve van deze vacature. Heb je interesse én voldoe je aan de eisen zoals genoemd in bovenstaand profiel? Stuur dan je CV, eventueel aangevuld met motivatie, naar dvdberg@sprintintermediair.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis van den Berg (behandelend Consultant bij Sprint Intermediair) op 06-48486036.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.